“BOSK schrijnwerk”  een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat alles vervaardigt uit hout met oog voor detail. Dit gaat van het op maat maken van kasten en verschillende meubels tot het ontwerpen en bouwen van tuinhuizen, terrassen en meer, steeds in samenspraak met u, onze klant.

Hannes De Roo ( links op foto)

 

Voorliefde & Passie voor hout

Na zijn studies als schrijnwerker aan het DON BOSCO instituut te Gent deed hij een eerste werkervaring op bij ISO-BOUW te Drongen waar hij gedurende twee jaar zijn kennis uitbreidde met een stevige ervaring in dakconstructies van zowel platte als hellende daken.

 

Na deze eerste werkervaring stapte Hannes over naar Verandaland in Waregem, gespecialiseerd in het bouwen en plaatsen van veranda’s, deuren en ramen. De drang om zelfstandig te starten kriebelde meer en meer ...

 

Yann Van Egten 

Droomde als kind al van een zelfstandige activiteit

 

Na een uitdagende zoektocht tijdens zijn verschillende studies en eerste werkervaringen werd deze droom realiteit en startte hij in 2011 in de tuinsector waar hij meer en meer in contact kwam met verschillende constructies in hout.

 

De interesse en liefde voor hout groeide meer en meer, tot Yann in 2013 besliste om zijn kennis en ervaring uit te breiden met een opleiding polyvalente schrijnwerker. Na deze opleiding deed Yann verder ervaring op bij een zelfstandige schrijnwerker.


 

De gezonde mix van passie voor hout, ondernemerszin, jeugdig enthousiasme en bijna 10 jaar vriendschap zorgde ervoor dat het duo “Yann en Hannes” sinds midden 2016 samen als “Bosk Schrijnwerk” door het professionele leven gaan.

Wij verwezenlijken al jouw dromen met houtsoorten die gekeurd zijn door keurmerken zoals het FSC® certificaat en het PEFC™-label.

Referenties